Mayıs 2024

Anneler Günü için hediye önerileri

Mayıs

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

A

nneler Günü’nde annenize ne alacağınıza henüz karar vermediyseniz, özenle seçtiğimiz hediye önerileriyle karşınızdayız.

Mayıs

Moka Express Bialetti Dolce&Gabbana
1933 yılında Alfonso Bialetti’nin buluşu olan Moka Express, özel Dolce&Gabbana baskısında Sicilya Arabası’nın dekoratif motiflerini yeniden yaratarak Sicilya’nın sanatsal zanaatlarına, manzaralarına ve renklerine bir övgü haline geliyor. Kahve ritüelini bir stil kutlamasına dönüştürmek isteyen annelerin dikkatine!

Mayıs

Georg Jensen Cam Karaf
Georg Jensen karaf, doğal organik şekliyle hem güzel görünüyor hem de bir şarap tutkununun ihtiyaçlarını karşılamayı vadediyor. Karafın şekli şarabın havalandırılmasına yardımcı oluyor, tabanındaki derin çukur ise daha kolay servis edilmesini sağlıyor. Favorisi şarap olan anneler için mükemmel bir hediye olacağına hiç şüphe yok!

Mayıs

Prada Arqué Dokuma Kumaş ve Deri Çanta
İkonik üçgen logoyla süslenmiş Prada Arqué çantanın kıvrımlı yarım ay silüeti, dokuma kumaş ile yapısal olarak daha da öne çıkarak özgünlük kazanıyor. Yaz havası taşıyan sofistike bir albeniyle yeniden yorumlanan aksesuar, çok yönlü kullanım için sap ve çıkarılabilir omuz askısı gibi deri detaylarla tamamlanıyor. Annenizin kırmızı çizgisi çantaysa, Prada Arqué mutlaka alternatifleriniz arasında yer almalı!

Mayıs

Chanel N°5
Minimalist tasarıma sahip ikonik bir şişede sunulan Chanel N°5 dişiliğin özü olarak tanımlanıyor. Gabrielle Chanel’in “Kadın gibi kokan, bir kadın parfümü” isteğinin somut bir örneği olan bu zamansız ve efsanevi koku Anneler Günü için çok hoş bir hediye seçeneği.



Mayıs

LV Malle Fleurs
Kökleri Louis Vuitton tarihine dayanan romantik bir parça olan Malle Fleurs, 1910’larda moda evinin en iyi müşterileri için yarattığı ikonik bir parçanın yeniden yorumlanması: çiçek sandığı. Suya dayanıklı metalik tepsi ve Vuittonit astar çiçeklerin, suyun veya toprağın zarar görmeden tepsiye konulabileceği anlamına geliyor. Anneniz bu hediyeye aşık olabilir, çünkü çiçek sandığı fikri bile çok romantik!

Mayıs

Cartier Juste un Clou Küpe
70’lerin New York’unda tasarlanan Juste un Clou koleksiyonu, o dönemin cesur ruhunu yansıtıyor. Cartier’e göre küpenin çividen ilham alan silueti, gelenekleri yıkarak küpeyi takan kişinin özünü öne çıkarıyor. Bu kişi neden anneniz olmasın?

Mayıs

Alexander McQueen Sprint Runner Deri Sneaker
Beyaz napa deriden parçalı ve yamalı üst siluete sahip Sprint Runner büyük boy koşucu tabanı, büyük düz bağcıkları, dolgulu topuk kısmı ve Alexander McQueen imzalı dili ile şık bir tasarıma sahip. Hediye planınızda annenizin rahat edeceği bir spor ayakkabı varsa, bu modele de göz atmanızı öneririz!