Haziran 2024

Yaz modası yükleniyor!

Haziran

RAHAT VE ŞIK BİR YAZ STİLİ İÇİN…

2

024 yaz modası canlı ve eklektik seçimlerle şekilleniyor. Bu yaza damga vuran trendler, cesur ve ince stillerin bir karışımını vurgulayarak herkes için bir şeyler sunuyor. İster cesur renkleri, ister pastel tonları, ister denimleri veya bermuda şortları tercih edin, 2024 yaz modası stilize bir bakış açısıyla geliyor!

Haziran

Cesur renkler ve pastel tonlar: Elektrik mavisi, elma şekeri kırmızısı ve yılın Pantone rengi olan şeftali tüyü gibi parlak ve cesur renkler bu yaz güçlü bir ifade oluşturuyor. Lila ve gök mavisi gibi pastel tonlar da yaz gardıropları için daha yumuşak ama aynı derecede şık bir seçenek sunuyor.

Haziran

Zamansız beyaz: Pastel tonların ve cesur renklerin gündemde oluşu zamansız bir yaz favorisi olan beyazın popülerliğini geri plana atmış değil. Özel dikim gömlekler, pantolonlar ve gece elbiselerinde cesur detay ve dokularla beyaz renk bu yaz yeniden tasarlanıyor.

Haziran

Baştan aşağı denim: Denim temel bir parça olmaya devam ediyor; üstelik bu sezonun denimleri, çoklu stil seçeneklerine izin veren bir yapıya sahip. Örneğin yüksek belli, düz veya yaratıcı paçalı jeanler bu yaz çok moda. Beyaz düz paça bir jean, üstüne ise eskitilmiş bebek mavisi bir jean ceket bu trendi yansıtmanızı sağlayacak kombinler arasında!



Haziran

Kitten topuklular ve çorap-sandalet eşleşmesi: Kitten topuklu ayakkabılar hem şıklık hem de kullanım kolaylığı sunarak yaz için mükemmel bir yol arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik lüks moda markalarının koleksiyonlarında da belirgin bir şekilde yer almış durumdalar. Öne çıkan bir diğer trend ise çorap-sandalet eşleşmesi. Dünyaca ünlü tasarımcılar çorapları sandaletlerle eşleştirerek geleneksel moda normlarına meydan okuyor ve yaz kıyafetlerine beklenmedik bir katman ekliyor.

Haziran

Yat kulübü estetiği: Yat kulübü şıklığını anımsatan mavi ve beyaz çizgili deniz teması bu sezon çok popüler. Bu trend, gösterişli bir yaz stili için klasik deniz renklerini zarif aksesuarlarla birleştiriyor.

Haziran

Stil sahibi bermuda şortlar: Bermuda şortlar ve bermuda kısa takımlar bu yaz moda tutkunlarının vazgeçilmezi olacak gibi gözüküyor. Gösterişli ancak rahat bermuda şortlar sıcak havalarda serin kalırken, pek çok şekilde stil oluşturmanıza da olanak tanıyor.