Web sitemizde çerezler ve benzeri izleme teknolojileri kullanılmaktadır. Çerezlerin ve benzeri izleme teknolojilerinin pazarlama/reklam faaliyetleri, sitemizin daha işlevsel kılınması ve kişiselleştirilme amaçlarıyla kullanımına onay verebilir veya ‘’Tercihler’’ butonu ile çerezleri yönetebilirsiniz.
Ekim 2 2024
Şarap ve lavanta terapisinin adresi: Coquillade Provence
DİNGİN BİR YENİLENME TATİLİ…
züm bağları ve zeytin ağaçlarının arasına gizlenmiş Güney Fransa’nın büyüleyici Provence tepelerinin derinliklerinde, etrafınızın lavanta tarlalarıyla kuşatıldığı beş yıldızlı bir tatil hayal edin. Coquillade Provence, doğanın verdiği tüm ilhamı insanları daha iyi hissettirmek için kurgulamış bir otel. Kurucusu Andy Rihs’in 2000’li yıllarda çıktığı dönüştürücü bir yolculuğun sonucu olan tesis, şarap üretimi ve konukseverliği başka bir boyuta taşıyor. Ölümünün ardından onun mirasına sahip çıkan oğulları Oliver ve Tobias Rihs tesisi sürdürülebilirlik ve biyodinamik ilkelere dayalı organik bağcılığın tam merkezinde konumlandırmış.
Otelin üzüm bağından faydalanan spa merkezi, üzüm ve asmaların antioksidan bakımından zengin özelliklerini cilt yenileme için kullanıyor. Antioksidan temelli bir sağlıklı yaşam yaklaşımı olan vinoterapinin lüks dünyasıyla işte burada tanışabilirsiniz. Coquillade Provence'daki vinoterapi uygulamaları, konuklara canlandırıcı bir deneyim sunmak için titizlikle hazırlanmış. Üzüm polifenollerinin doğal şifası ve cildi yenilediği söylenen üzüm çekirdeği peelingi ile kendinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca şarapla aşılanmış yüz bakımları da otelin imza terapileri arasında. Üzüm kabuğunda bulunan güçlü antioksidan resveratrol’ün yaşlanma karşıtı faydalarını kullanarak cildin sıkılaşmasını sağlayan terapilere katılabilirsiniz.
Coquillade Provence'da deneyimleyebileceğiniz diğer bir uygulama ise lavanta bakımları. Lavanta yağı masajları gergin kasları gevşeten ve derin bir rahatlama sunan nazik, ritmik vuruşlar içerirken, lavanta banyoları konukların lavanta özünün aromatik sıcaklığında gevşemelerine olanak tanıyor.
Tüm bunların yanı sıra tesiste gıda israfını önlemek için misafir sayısına göre yemek hazırlanıyor. Servis edilen ekmek ve hamur işleri organik un kullanılarak üretiliyor, bal ise kendi arı kovanlarından geliyor. Tesisin bahçesi zeytin ağaçları, selviler, lavanta, biberiye ve kekik gibi Provence'a özgü bitkileri içeren yerel bitki örtüsü ile özel olarak düzenlenmiş. Restoranda kullanılan taze sebze ve otlar dört bin kilometre kare üzerindeki sebze bahçesinden sağlanıyor.
Konuklarına 63 oda ve süit ile hizmet veren Coquillade Provence dingin, rahatlatıcı ve organik bir tatil için her şeyin düşünüldüğü bir mekân ve bu rotadaki ilk seyahatinizde ideal bir konaklama seçeceği olarak alternatifleriniz arasında yer almayı kesinlikle hak ediyor.